HOMECOOKING

 

Met een kok aan huis kunnen jullie samen met jullie gasten tafelen zonder zorgen, Het restaurantgevoel in eigen huis! Het afgesproken menu wordt in jullie keuken klaargemaakt, alsook netjes gedresseerd en aan tafel gebracht. Nadien wordt jullie keuken proper achtergelaten

WALKING DINNER

 

Een walking dinner zorgt voor een ongedwongen sfeer op elk feest. Waar iedereen kan genieten van verschillende gerechtjes. Dit kunnen verschillende hapjes zijn, maar ook warme en koude gerechten die men zowel rechtstaand als zittend kan eten. De obers wandelen rond met de gerechtjes zodat alle gasten kunnen genieten van het door u geselecteerde menu.

TRAITEUR DIENST


 Het ideale concept voor de kleinere feestjes thuis. Geen voorbereidingswerk in jouw keuken, gewoon lekker afhalen of laten leveren en klaar.

ALUWIZ op uw event op uw favoriete locatie


Wanneer u graag onze keuken op uw feest klein of groot wilt, bekijken we samen welke gerechten we kunnen aanbieden binnen uw budget.  We zoeken samen naar het passende concept en uitvoering van uw event. Wij werken ook ondersteunend bij de opbouw van het event. Waardoor wij van A I Z alles kunnen verzorgen.

09 311 56 11

Copyright © Alle rechten voorbehouden