Welkom bij Aluwiz!

Van Apero tot Zoet!

Op moederdag geven we een brunch, reserveer alvast jullie plekje, hopelijk op ons zonnig terras!

ALUWIZ viert haar verjaardag! Hou donderdagavond 18 april vrij.

Gentse Gastvrijheid op je Bord

Waar Gentse gezelligheid en culinair genot elkaar ontmoeten!

Bij Aluwiz zijn we niet alleen trots op onze Gentse roots, maar ook op onze kunst om elk bord in een feest te veranderen. Gelegen aan de poort van Gent, is Aluwiz de perfecte ontmoetingsplaats voor levensgenieters en fijnproevers!

Een Vleugje Gent in Elk Gerecht
Onze keuken is een smeltkroes van lokale charme en internationale smaken. Elk gerecht is een knipoog naar onze mooie stad, waarbij we de beste ingrediƫnten combineren met een scheutje Gentse flair en een snuifje humor. Van onze beroemde tapas tot de huisgemaakte desserts, elk gerecht is een liefdesbrief aan de goede smaak.

Lachen, Smullen, Genieten

Gezelligheid Troef
De sfeer in Aluwiz is net zo hartverwarmend als een wandeling langs de Graslei op een zonnige dag. Onze zaakvoerder Evelyne zorgt ervoor dat elke gast zich meteen thuis voelt. Of je nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, de gemoedelijke sfeer en gastvrije bediening maken elke maaltijd speciaal.

Lach, Eet, en Geniet
Bij Aluwiz geloven we dat een goede maaltijd gepaard gaat met een goede lach. Onze menukaart is een mix van klassieke lekkernijen en verrassende nieuwigheden, altijd geserveerd met een knipoog. We houden het licht, zowel in onze gerechten als in onze humor.

Aluwiz: Waar Elke Gast Familie is

Een Plek voor Iedereen
Of je nu een rasechte Gentenaar bent of een bezoeker van onze mooie stad, Aluwiz heet je welkom. Van gezellige etentjes tot ontspannen zakelijke lunches, ons restaurant is de plek waar smaak en sfeer samenkomen.

Proef het Zelf
Wacht niet langer en reserveer je tafel bij Aluwiz. Ervaar zelf de unieke combinatie van Gentse gezelligheid, heerlijk eten, en een sfeer waar je ongetwijfeld vrolijk van wordt. Tot binnenkort!