Begin je Dag met een Glimlach bij Aluwiz!

Vergaderen met een Twist?
Bij Aluwiz start jouw werkdag niet met een saaie vergadering, maar met een smaakvol ontbijt! Vanaf 8 uur 's ochtends staan wij klaar om jouw zakelijke besprekingen te combineren met heerlijke ochtendgerechten. Reserveer je tafel en transformeer jouw vergadering in een culinair avontuur.

Ontbijt op Kantoor?
Waarom zou je genoegen nemen met een gewone boterham als je kunt genieten van een Aluwiz-ontbijt op kantoor? Wij leveren een heerlijk, vers bereid ontbijt direct aan jouw werkplek, elke werkdag. Begin je dag goed en laat je team genieten van onze lekkernijen, vers uit onze keuken.

Bij Aluwiz begrijpen we dat een goede start van de dag het halve werk is. Ons ontbijt is meer dan alleen een maaltijd; het is een moment van gezelligheid, inspiratie, en natuurlijk heerlijke smaken. Proef het zelf en maak van elke ochtend een speciale gelegenheid!

Lunchen op uw werkplek met jouw team?

Aluwiz levert lunchgerechten op kantoor, zoals verfijnde broodjes, quiches, salades, een koud buffet alsook ovenschotels ( denk maar aan moussaka, lasagne, ... ) Maar ook gewoon warme gerechten: stoofpotjes, risotto, rijstgerechten met curry,... Wij koken naar jullie wensen!